Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştirile CCIA Caraş-Severin

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 30 vizitatori online
Pagina de start > Achiziţii
Achiziţii

 

Achiziţii aferente implementării proiectului «Promovarea antreprenoriatului pentru creşterea gradului de ocupare în mediul rural» (nr. de identificare a contractului de finanţare POSDRU/83/5.2/S/54202)

 

Achiziţii aferente implementării proiectului «Dezvoltarea culturii antreprenoriale în judeţele Caraş-Severin, Alba şi Vâlcea» (nr. de identificare a contractului de finanţare nerambursabilă POSDRU/93/3.1/S/52320)

 

Achiziţii aferente implementării Proiectului „RO4 RURALBIZ – Iniţiative pentru o dezvoltare rurală durabilă” (nr. de identificare a contractului de finanţare POSDRU/83/5.2/S/47717)

 

Achiziţii aferente implementării proiectului „Oportunităţi de integrare rapidă pe piaţa muncii a şomerilor din Regiunile Vest şi Centru“, nr. de identificare POSDRU 134928

 

Achiziţii aferente implementării proiectului „Noi locuri de muncă în mediul rural“, nr. de identificare POSDRU 135046

 

Achiziţii aferente implementării proiectului «Cursuri de calificare pentru angajatii din Regiunile Vest si Centru» nr. de identificare POSDRU 142031

 

Pe scurt...

Cine sunt membrii Camerei?

Membrii CCIA sunt comercianţii persoane juridice şi fizice, organizaţiile de tip asociativ, care, pe baza voinţei libere exprimate, aderă la statutul Camerei.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack