Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 16 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Ştiri > Invitat al consulului Germaniei la Timişoara
Invitat al consulului Germaniei la Timişoara
Vineri, 01 Octombrie 2010 00:00

Petru Buzzi, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin, a luat parte, ieri, 01.10.2010, la concertul de gală şi recepţia care au avut loc la Opera Naţională Română din Timişoara, cu ocazia Zilei Unităţii Germane şi a 20 de ani de la reunificarea Germaniei. Preşedintele CCIA Caraş-Severin, Petru Buzzi, a fost oaspetele consulului Republicii Federale Germania la Timişoara, Klaus Chirstian Brennecke.

 

Pe scurt...

Cine sunt membrii Camerei?

Membrii CCIA sunt comercianţii persoane juridice şi fizice, organizaţiile de tip asociativ, care, pe baza voinţei libere exprimate, aderă la statutul Camerei.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack