Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştirile CCIA Caraş-Severin

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 37 vizitatori online
Pagina de start > Ştiri > Târgul Comercial Internaţional Dakar
Târgul Comercial Internaţional Dakar
Vineri, 08 Octombrie 2010 16:44

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin vă informează despre  desfăşurarea celei de-a 19-a ediţie a Târgului Comercial Internaţional Dakar (FIDAK), organizat în perioada 2 – 13 decembrie 2010 în incinta zonei expoziţionale Centrul Internaţional de Schimburi Dakar (CIED).

Tema acestei ediţii este „Dezvoltarea agriculturii: un mijloc de dezvoltare a integrării economice regionale”. Organizat în mod constant la fiecare doi ani încă din 1974, FIDAK (membru al Asociaţiei Globale pentru Expoziţii Industriale – UFI, începând cu 1978) rămâne unul dintre cele mai importante evenimente economice şi comerciale din Africa, în general, şi din regiunea Africii Sub-sahariene, în mod particular, vizând o piaţă cu peste 200 milioane de consumatori.

Un loc privilegiat pentru promovarea produselor şi serviciilor, pentru schimburi şi contacte de afaceri, FIDAK a înregistrat pe parcursul celei de-a 18-a ediţii, următoarele rezultate: spaţiu expoziţional: aproximativ 15.000 m²; participare oficială: 20 de ţări + ECOWAS; ţări de origine a expozanţilor: 31; expozanţi (direcţi şi indirecţi): 789.

Mai multe informaţii despre participarea la acest eveniment puteţi solicita la tel. 0255215829.

 

Pe scurt...

Reducere de taxă

Membrii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin pot beneficia de reducerea taxelor de arbitrare, datorate în litigiile deduse Curţii de arbitraj comercial de pe lângă această Cameră, cu până la 10%.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack